Az Erzsébet Tudományegyetem pozsonyi és pécsi időszakának relikviái a Pécsi Egyetemtörténeti Gyűjteményben - Dezső, Krisztina (Per Aspera ad Astra, 2014)
<span class="TextRun SCXW38606598 BCX2" style="font-size: 11pt; font-family: Calibri, Calibri_EmbeddedFont, Calibri_MSFontService, sans-serif; line-height: 19.425px;" xml:lang="HU-HU" data-contrast="auto" lang="HU-HU">Fotó: <span class="TextRun Underlined SCXW38606598 BCX2" style="color: #0563c1; text-decoration: underline; font-size: 11pt; font-family: Calibri, Calibri_EmbeddedFont, Calibri_MSFontService, sans-serif; line-height: 19.425px;" xml:lang="HU-HU" data-contrast="none" lang="HU-HU">Pécsi Egyetemtörténeti Gyűjtemény