Társadalmi integráció, mobilitás és reprodukció - Csibi, Norbert (Per Aspera ad Astra, 2020)
Keszei András: A középfokú oktatás felekezeti változatai és társadalmi háttere a 19. század első felében Pesten. Budapest, 2018. 342 oldal. (Korall Társadalomtörténeti Monográfiák 8.)