„Itt az ideje, hogy a saját kertemben folytassam” : Interjú Babayné Boronkai Erzsébettel - Gönczi, Andrea (Per Aspera ad Astra, 2020)
Babayné Boronkai Erzsébet 2019 novemberében vonult nyugalomba, miután 2000 óta vezette a Pécsi Tudományegyetem Botanikus Kertjét. Szinte ezzel egy időben belvárosi lakásukból a pécsbányai erdőszélre költözött férjével, ahol most a saját kertjét szépítgeti. Növényekről, zenéről, munkáról, gyerekekről beszélgettünk. Fotó: Mánfai György