Ángyán Jánosnak, a m. kir. Erzsébet Tudományegyetem Orvostudományi Karán a belgyógyászat nyilvános rendes tanárának atipikus családfája és életútleírása - Kovács I., Gábor; Takács, Árpád (Per Aspera ad Astra, 2020)
Fotó: Pécsi Egyetemtörténeti Gyűjtemény