Zöld fesztiválok - Itthon és az Egyesült Királyságban - Dér, Csaba Dezső (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmány a hazai kutatás eredményeinek ismertetése mellett összehasonlítja a brit és a magyar fesztiváloknak a fenntartható fejlődésben játszott szerepét, a mindezeket meghatározó környezeti hatásokat és a közönségnek, valamint a szervezőknek a témáról alkotott véleményét.