PhD-hallgatói közösség a sikeres fokozatszerzés elősegítése érdekében - Törőcsik, Mária; Szontágh, Krisztina; Horváth, Ádám (Marketing & Menedzsment, 2019)
A regionális tudományok doktori iskolák PhD-hallgatói közötti együttműködés alacsony mértéket mutat, amelynek egyik gátja a hallgatók a fizikai távolsága. A tanulmány alapfeltevése szerint a régiós térben a PhD-hallgatók fizikai távolságát leküzdheti a virtuális térben szerveződő közösségi kommunikáció. A tanulmányban a regionális tudományok doktori iskolák PhD-hallgatói körében, virtuális közösségépítés sajátosságai kerülnek részletezésre a hallgatók sikeres fokozatszerzésének elősegítése érdekében.