Képregénymédia és ismeretterjesztési lehetőségek - Maksa, Gyula (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az alábbi gondolatmenet a képregény, valamint a képregényalapú hibrid médiaközegek és az ismeretterjesztő kommunikáció kapcsolatáról, megvalósult kommunikációs projektekről és ismeretterjesztési lehetőségekről szól. A tág értelemben vett képregényes ismeretterjesztésnek nemcsak a tudományos népszerűsítés, hanem mások mellett a különböző kulturális közvetítések, társadalmi célú kampányok vagy némely szervezeti kommunikációs akció is része - és ezt a sokféleséget érdemes együtt láttatni.