A marketing tudományfilozófiai megalapozottsága - Szőcs, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tudományos megalapozottság igénye egy adott tudományterületen nem mindig vonja egyértelműen maga után a tudományos megalapozottságot. Kérdéses, problémás elméletek jelenléte a marketingben (mint bármilyen más tudományban) veszélyeztetheti annak hitelességét.