Versenyképességi elemzés a Dél-Dunántúli Régióban: A nonprofit szervezetek versenyképessége és szerepük a régió versenyképességének javításában - Duczon, Árpád; Schmuck, Roland; Szabó, Tamás (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Komplex Dél-Dunántúli Regionális Versenyképességi Kutatás célja a régió gazdasági szervezetei, önkormányzatai és nonprofit szervezetei versenyképességének felmérésén túl az, hogy a gazdasági élet valamint a közigazgatás szereplőinek a felsőoktatás folyamataiban való aktívabb részvételét, valamint a felek közti minél intenzívebb kommunikáció megvalósítását mozdítsa elő. A kutatás nonprofit szektorra vonatkozó része részletesen próbálja megismerni a régió nonprofit szervezeteinek kapcsolatát a versenyszféra, illetve a közigazgatás szervezeteivel, melyen keresztül megpróbál fényt deríteni arra, hogy a szektor milyen szerepet vállalhat a régió versenyképességének javításában.