Férfiak a tükörben: A férfiak kozmetikumhasználati szokásai és a public relations alkalmazásának lehetőségei - Erős, Attila M. (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az utóbbi időben a férfiak is egyre jobban odafigyelnek külső megjelenésükre, bőrük állapotára, sokat változtak testápolási szokásaik. Az igények fokozódásával párhuzamosan ma már számos márka jelenik meg kifejezetten férfiakat célzó kozmetikai termékekkel. Az alakuló attitűdök formálásában a reklámok mellett hangsúlyos szerep járna a marketing-pr (mpr) alkalmazásának is, ugyanis jelenleg a magyar férfifogyasztók még az ún. edukációs fázisban vannak. Jelen tanulmány kvalitatív kutatásra alapozva közelíti e napjainkban is zajló változásokat és következményeit marketing- és marketingkommunikációs szempontból.