„Kicsit naivak voltunk 1990-ben” - Szent-Iványi István és Kende Tamás az Európai Unióról és a magyar integráció feltételeiről - Névai, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A M&M kiemelten kíván foglalkozni az Európai Unióhoz való csatlakozás kérdéseivel. Ez a kérdéskör nem nélkülözheti a politikai háttér megvilágítását.