A piaci siker kulcsa: a szolgáltatások színvonala - Beszélgetés a Westel Rádiótelefon Kft. marketing igazgatóhelyettesével - Balázs, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Sugár Mihály, a Westel Rádiótelefon Kft. marketing igazgató- helyettese is egyetért azzal, hogy ambiciózus, végzős közgazdász hallgatók számára izgalmas szakdolgozati téma lehetne a magyarországi mobil telefonrendszereket üzemeltető társaságok marketingstratégiájának összehasonlító vizsgálata. A piacnak ez a szelete ugyanis feltűnően mozgalmas képet mutat. Arról beszélgettünk a szakemberrel - a cégét bemutató, tavaly elkezdett interjúsorozat folytatásaként -, hogy mi van e kép mögött, s milyen árnyalatokat visz rá a maga sajátosságaival a Westel Kft.