A személyzeti politika - a menedzsment egy kihasználatlan eszköze - Karoliny, Mártonné (Marketing & Menedzsment, 2019)
E tanulmány egy olyan, a menedzsment tervezési illetve kontrolleszközei közé tartozó területtel - a személyzeti politikával - foglalkozik, amely hazai szervezeteinknél egyelőre nagyrészt kihasználatlan. Mint ilyen, jó eszköz a személyzet magatartásának a szervezeti célok felé terelésére és egyúttal a fair és egységes kezelés terén mutatkozó tartalékok kihasználásának lehetőségét kínálja.