A kutatás kutatása - Halmos, Ágnes (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmány egy szakdolgozat részlete, amely 1995 áprilisában készült a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Marketing Tanszékén. A munka a piackutatásról szolgál számos érdekes és hasznos információval, bemutatja a kérdőíves kutatások menetét, valamint a gyakori hibaforrásokat, buktatókat.