Amerikai marketingoktatás a felnőttképzésben - W. Benoy, Joseph (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az amerikai egyetemi hallgatók két elkülönült csoportba sorolhatóak: azokra, akik a középiskola után egyből bekapcsolódnak a felsőoktatásba, és azokra, akik a felnőttképzés keretében járnak egyetemre. Az előbbiek főállásban egyetemisták, míg az utóbbiak dolgoznak, általában idősebbek és csak részidőben, esténként illetve hétvégenként látogatják az egyetemet.