Országkép (Imázs) - az 1996. május 10-i miniszterelnöki konferencia anyaga - -, - (Marketing & Menedzsment, 2019)
1996. május 10-én miniszterelnöki konferencia és parlamenti nyílt nap lesz a turizmusról. Az eseményre a szakma egy átfogó anyagot készített, feltárva abban a turizmus jelenlegi helyzetét, fő gondjait és perspektíváit. A kiemelt témák egyike az országkép, amelyet - a BKE, a MATUR és az MTSZ munkatársaival konzultálva - dr. Lengyel Márton dolgozott ki.