Környezetvédelem és gazdaság - Dócsné Balogh, Zsuzsanna; Frigyer, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Ha az ember még hosszú ideig szeretne a Föld lakója maradni, akkor sürgősen le kell mondania a meg nem újuló természeti erőforrások mértéktelen pazarlásáról, a növény és állatvilág egyedeinek kiirtásáról, a környezetszennyezésről és a környezetkárosító termékekről. A környezetbarát termékek általános térhódítása segíti a földi élet feltételeinek megőrzését.