A marketingkultúra - sikertényező - Várday, György (Marketing & Menedzsment, 2019)
Valóban elvont fogalom a vállalati kultúra? Tévedés lenne ennek a sikertényezőnek a szerepét csak az elmélet szintjén vizsgálni. Kétségtelen, a gazdálkodásban az anyagi javaknak meghatározó jelentőségük van, de a főszereplő minden esetben az alkotó és gondolkodó ember. A kultúra az ember személyéhez, magatartásához, gondolkodásához kapcsolódik.