A belső PR aspektusai - Kukoda, Bernadett (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Könyörüljünk a szerencsétlen vállalatvezetőn, aki alkalmazottainak megmondja, hogy mit csináljanak, s mégsem történik semmi; aki dolgozóit felszólítja a kommunikációra, de az eredmény süket csönd; s aki 50 000, 100 000, 250 000 márkát invesztál a vállalati belső kommunikációba, az üzenet mégsem ér célt."*