Pozícióválasztás a marketingben - Beretzky, Marcell (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Mint általában a marketingben, a pozicionálás lényege is az egyszerűség és a kitartás. Mondani egyszerű; megtenni nehéz; elfelejteni könnyű." (Hooley és Saunders)