Nem csak reklám, városkép is: beszélgetés dr. Bleuer Istvánnal, az ESMA Kft. ügyvezető igazgatójával - Szerk., Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Reklámtábla világító és nem világító kivitelben, reklámóra, fényplakát: néhány éve hozzátartoznak a budapesti városképhez. Üzletek, cégek emblémái-címei, üdítő- vagy fagylaltmárkák csakúgy feltűnnek rajtuk, mint választási kampány idején politikai pártok jelszavai, jelvényei. A reklámtorta e szelete Magyarországon egyetlen cég tulajdonosainak, dolgozóinak a szája ízét édesíti. A cég neve: ESMA. Növelhető-e részesedésük a reklámtortából? - erről is beszélgettünk az ügyvezető igazgatóval, dr. Bleuer Istvánnal.