PC-s ügyviteli szoftverek Magyarországon - Kruzslicz, Ferenc (Marketing & Menedzsment, 2019)
Jelen írás apropóját a Janus Pannonius Tudományegyetem K özgazdaságtudományi Karán, a JPTE Továbbképző Központ Rendezvényszervező Iroda jó v o ltáb ól megrendezett Ügyviteli Szoftverek Szakkiállítása és Vására adta. Egy ilyen jellegű k iállítás sikerességét sokféle szempontból lehet értékelni. Számunkra a legjelentősebb tapasztalat az volt, hogy a Magyarországon lezajlott rendszerváltás miatt az ügyviteli szoftverek piacán kiala ku lt k á o sz tisztulni látszik. A továbbiakban az elmúlt időszak tapasztalatainak alapján szeretnénk ismertetni az ügyviteli szoftverrendszerek azon általános informatikai és számviteli tulajdonságait, amikben v alamifajta egységesedési tendencia látszik megvalósulni, illetve a megfelelő szoftver kivála sztása kor nagyon fontosak.