Biotermékek közvetlen értékesítése - Juhász, Éva; Székely, Géza (Marketing & Menedzsment, 2019)
„A jóhiszemű, szakképzettség nélkül való gazdálkodás annyi, mint a létért való küzdelemben talán hősiesen, de végül is elbukni... Az idealizmus eltűnt, helyét átadva a létért küzdő mezőgazdának, az üzletembernek." Kerpely Károly (1864-1940)