Interjú Serényi Jánossal - szerkesztőség, Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk a millecentenárium évében állandó rovatot szentel az országimázs tárgyalásának. Az interjúsorozatot most sem tekintjük befejezettnek.