Gondolatok a banki szolgáltatások minőségéről - Párkányi, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
A bank szolgáltatási minőséggel kapcsolatos döntései - fontosságukat és futamidejüket tekintve - stratégiai jellegű döntések. A szolgáltatási minőség a bank szinte minden szervezeti egységét aktívan érinti. A marketing elemző, tervező, végrehajtó és ellenőrző funkciója koordinálja a minőséggel kapcsolatos teendőket, és szervezi a menedzsment információs rendszerét.