Interviews with: Ms. Zsuzsa Mizsei - szerkesztőség, Marketing & Menedzsment (The Hungarian Journal of Marketing and Management, 2019)
Lapunk a millecentenárium évében állandó rovatot szentelt az országimázs tárgyalásának. Az interjúsorozatot következő számunkban zárjuk le.