Csoportmunka a Mercedes-Benznél - Esettanulmány - Titkos, Csaba (Marketing & Menedzsment, 2019)
Köszönettel tartozom Dr. Roland Springer Úrnak, aki a Mercedes Benznél a munkaszervezettel foglalkozó osztály Munkapolitikai részlegének vezetője és Michael Thomas Úrnak, a Rastatti Üzem mérnökének, akik időt szántak rám és segítették azt a munkát, melynek eredménye e tanulmány.