Szilánkok a politikai marketingről - Osman, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
A politikai marketing rendkívül széles és szerteágazó területéről itt csupán néhány szilánkot kísérelek meg felmutatni, elsősorban ahhoz kapcsolódva, miként jelentkezik e téren a költség-haszon elemzés sajátos szemléletmódja, logikája, és hogyan lehet azt itt felhasználni, azaz hogyan vezethet döntések megalapozásához. (Lapunk állandó szerzője ezúttal nem a „szigorúan vett" szakterületének kérdéseit elemzi, de: elemez. Elfogadott módszerekre utalva, egy ma nagyon is időszerű „kérdéskört" állít vizsgálódásának középpontjába. Lapunkban, változatlanul nem kívánunk politizálni, a gondolatébresztésnek viszont helye lehet. - A szerk.)