Tőkerészvétel Magyarországon - Reinhard, Sabine (Marketing & Menedzsment, 2019)
A magyarországi tőkerészvétel és a beruházások iránt mutatk ozó élénk érdeklődést jelzi az említett témakörben tartott számos rendezvény (pl. az 1997. október 6.-8. között az Institute for EastWest Studies és az American Chamber o f Commerce in Hungary szervezésében „Private Equity Investment in Hungary" címen rendezett konferencia); a Magyarországon mutatkozó kedvező befektetési klímáról megjelent újságcikkek növekvő száma; valamint a tőkerészvételhez rendelkezésre álló tőke1 gyors növekedése Közép- és Kelet-Európábán, ezen belül különösen Magyarországon.