Gondolatok a jövőről - 10 tételben - Engler, József (Marketing & Menedzsment, 2019)
Rengeteg különböző okos (vagy annak vélt) magyarázatot találhatunk a marketing fogalom körére, jelentőségére, jövőjére vonatkozóan. A neki tetsző válaszokat természetesen mindenki maga fogalmazza meg; az alábbiakat inkább csak gondolatébresztőnek szánom.