A sztárok mint frontemberek - Kynsburg, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
Banfield, Buenos Aires külvárosai egyikének nagy büszkesége a Club Atlético első osztályú labdarúgócsapata. Itt dolgozott kertészként egy húsz éves srác, Julio Ricardo Cruz, egy közeli villa, azaz egy nyomornegyed lakója. Történt egyszer, hogy a nagycsapat kétkapus edzésén túl kevés játékos jelent meg, és az edző intett Júliának, hogy álljon be játszani. A kertész még abban az évadban bemutatkozott az argentin bajnokságban, két szezonnal később már a milliomos csapat River Plate-ben játszott, de csak egy évet, mert 1997-ben a Feyenoord profija lett.