Marketingmunka a Heim Pál Gyermekkórházban - Smrcz, Ervin (Marketing & Menedzsment, 2019)
A versenyszféra szervezetei egyre többet foglalkoznak marketingtevékenységgel, lehet azt is mondani, hogy divattá vált a marketing. Egészségügyi intézmények marketingmunkájáról nemigen lehet hallani; a marketing egy-egy elemét néha tudatosan használják, tervszerűség ritkán fedezhető fel. Így felmerült a kérdés, szükség van-e egyáltalán marketingre az egészségügyben?