Marketing az Interneten, II. rész - Szirtes, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
Cikkünk egy sorozat második eleme. Az első rész a témakör bevezetését tartalmazta, és lapunk 1997/5. számában jelent meg. A cikksorozat I. és II. része az Interneten is elérhető a http://w3.datanei.hu/~mc hálószemen.