Energiatakarékosság és megújítható energiák: együttműködési lehetőségek német és magyar vállalkozások között, II. rész - Szerk., Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk ez évi 5. számában ismertettük a témában szervezett berlini szimpózium rendeltetését. Az ott elhangzottakból ezúttal energiapolitikánk néhány aspektusát emeljük ki. (A szerk.)