A stratégiai döntések természete - Barakonyi, Károly (Marketing & Menedzsment, 2019)
A közeljövőben jelenik meg a szerző Stratégiai döntések: csapdák - buktatók - megoldások c. könyve a Janus Pannonius Kiadónál. Az alábbiakban ennek a könyvnek egyik bevezető jellegű fejezetét adjuk közre.