Két út vállalatok talpra állítására - Hoványi, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A vállalatok, vállalkozások több jellegzetes válsághelyzetbe kerülhetnek - ahogy erre számos példa akadt a közelmúltban mind világszerte, mind a magyar gazdaságban. Az írás a különféle válságtípusok bemutatását követően elemzi a talpraállás lehetséges módszereit.