A kockázati tőke törvény politikai marketing szemszögből - Osman, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
1998. március 16-án az Országgyűlés csaknem egyhangúlag megszavazta a kockázati tőkebefektetésekről, kockázati tőketársaságokról, valamint kockázati tőke alapokról szóló 1998. évi XXXIV. törvényt, röviden a kockázati tőke törvényt, amely 1998. június 16-án lépett hatályba. Létrejötte számos figyelemre méltó elemet tartalmaz és hasznos tanulságokkal szolgálhat a politikai marketing vonatkozásában is.