Vállalati kultúra a magyar kis- és középvállalkozásoknál: egy kutatás tapasztalatai - Bencze, Veronika (Marketing & Menedzsment, 2019)
A vállalati kultúrával kapcsolatos irodalom erőteljesen azt sugallja, hogy a szervezeti kultúra releváns mind gyakorlati mind pedig elméleti téren. Felmerül a kérdés: miért annyira fontos a kultúra a szervezeti gyakorlatban és elméletben?