Multimédia-őrület az információs szupersztrádán - Mártonffy, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Egyszerűen kifejezve: a multimédia nem más, mint a hang-, kép- és adatátviteli technika integrációja egy újszerű média keretein belül, amely integrációt különféle területeken lehet alkalmazni, és saját piaci dinamizmussal rendelkezik. A két legnagyobb szegmens: az információsugárzás és információcsere már interaktívvá vált, s új lehetőségek és kihívások egész sorát teremtette meg.