Borgulya Ágnes, Konczosné Szombathelyi Márta (szerk.): Vállalati kommunikációmenedzsment: L’Harmattan Kiadó, Budapest 2017 (340 oldal, ISBN 978 963 414 267 6) - Málovics, Éva (Marketing & Menedzsment, 2018)
-