Az e-kereskedelem jelene és jövője. Európa rákapcsol - Mártonffy, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az Andersen Consulting Europe Takes Off címmel nemrégiben tanulmányt tett közzé az európai elektronikus kereskedelem jelenlegi helyzetéről. A több mint 400 vállalatvezetővel készült interjúkon alapuló jelentésből kiderül, hogy az utóbbi 12 hónapban jelentős változások történtek: a vén kontinens elkezdett felzárkózni e-kereskedelemben az Egyesült Államokhoz.