Markáns változások a tanácsadói piacon - avagy marketingtanácsok a vezetési tanácsadóknak - Nádor, Éva (Marketing & Menedzsment, 2019)
A piacgazdaság kiépítésének elmúlt tízéves időszakában a vezetési tanácsadás igen fontos szerepet töltött be és maga is nagy fejlődésen ment keresztül. A makro- és mikrogazdasági folyamatok alakulása, fejlődése jól visszatükröződik a szakmai szolgáltatások jellegében, struktúrájában. A tanácsadó ipar újabb és újabb kihívásokkal szembesül, amelyek nemcsak a szakmai szolgáltatások fejlesztését, a specializációt, hanem a tanácsadási folyamat, a tanácsadói megközelítés változtatását is megkövetelik. Vegyük szemügyre, mit is tapasztalhattunk a tanácsadási piacon az elmúlt évekbenl