Az internet hatása a vállalati gazdálkodási, ügyviteli folyamatokra - Bányai, Edit (Marketing & Menedzsment, 2019)
Vállalatvezetőink többsége már túljutott azon a fázison, mikor kételkedve, távolból méregette az internet teremtette „új világot" és annak jelentőségéről vitatkozott. Az internet itt van, az „új gazdaság" (ha még nem is értünk egyet a szóhasználattal) működik. A nyitott, vállalkozó szellemű vállalatok és egyének mindennapjaiba berobbant, az óvatosabb, szkeptikus szereplők életébe pedig belopakodott az internet, ilyen vagy olyan formában és mértékben. Kérdés, hogyan válhatunk részeseivé, és jobb esetben alakítóivá ennek a „szép" új világnak.