Mire jo az e-voks? - Tanulmány az internetes szavazásokról - Marián, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
A véleménygyűjtés leggyorsabb, legmodernebb, és nem utolsósorban legolcsóbb módja az internetes szavazás. Terjed is a módszer világszerte. Nagyon sok honlapon nyilváníthatnak véleményt a lap látogatói egy vagy több kérdésről.