Gondolatok az innováció értelmezéséről és törvényszerűségeiről - Rekettye, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A szakirodalomban egyetértés warn abban, hogy ai Innováció, az új termékek megjelentetése a piaci siker kulcstényezője. Az! sem vitatja senki, hogy az ezredfordulót jellemző új piaci feltételek között e funkciók jelentősége növekvőben van. Nem ilyen mértékű az egyetértés azonban az innováció fogalmát, értelmezési tartományát és folyamatát illetően.