Informatikai rendszerek a sikeres vállalkozásokért - Ki mit mire használ? - Bokker, Sándor (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az informatikai rendszerek bevezetését sok vállalati döntéshozó egyelőre inkább költségnek tartja, vannak azonban akik olyan beruházásnak, amely belátható idő alatt megtérül. Mint például a telekommunikációs cégek, bankok és biztosítók amelyek azért járnak élen az informatikai rendszerek bevezetésében, mert azok érzékelhetően hozzájárulnak eredményességükhöz. A cikk szerzője azt a kutatást foglalja össze amelyből kiderül egy cég az ügyfelek elégedettségének, a cég piaci minősítésének, imázsának továbbfejlesztése érdekében milyen e-alkalmazásokat használ, illetve milyen ez irányú terveket fontolgat.