Integrált telefonos ügyfélkapcsolati rendszerek a marketing kommunikációban - Első Pesti Telefontársaság Rt. Contact Centere - Barta, Melinda; Dudás, Andrea; Molnár, Róbert (Marketing & Menedzsment, 2019)
A cikk összefoglaló képet kíván nyújtani - gyakorló marketing, értékesítési szakemberek számára - a call center/contact center szolgáltatások lehetséges marketing alkalmazásairól (komplex ügyfélszolgálat, piackutatási adatgyűjtés, telesales, telemarketing felhasználási lehetőségek). A cikk konkrét példákon mutatja be az Első Pesti Telefontársaság Rt. (ept) Contact Centerének lehetőségeit, illetve kiemelten foglalkozik az adatbázis háttér kialakításának technikai, jogi kérdéseivel. Az ept integrált telefonos ügyfélkapcsolati rendszerének (CRM) több mint egy éves működése során az értékesítési, ügyfélszolgálati és marketing tevékenységek területén tapasztalható minőségi fejlődés, a folyamatok átláthatóságának jelentős javulása következett be.