Low budget marketing - econet.hu Rt. esettanulmány - Both, Vilmos (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lehetséges-e egyetlen fillér ráfordítás nélkül erőteljes marketing kommunikációt folytatni, állandóan jelen lenni a szakmai és a gazdasági sajtóban, kedvező cégimage-t kialakítani és azt fenntartani, s mindeközben folyamatosan védekezni a „dotcom-válság” negatív kommunikációs szökőárjával szemben? Az elméleti szakemberek szerint bizonyára nem. Az írás az econet.hu Informatikai Bt. kommunikációs és külkapcsolati tevékenységének elemzésével mégis ennek ellenkezőjét próbálja bebizonyítani.