„Komolyság, megbízhatóság” hívószavakkal az üzleti szektor felé - Interjú a Vodafone marketing-igazgatójával, Graeme Millar-ral - Tóth, Judit (Marketing & Menedzsment, 2019)
„A Vodafone világszerte nem csak a fiatalság, az életöröm jelképe, hanem a megbízhatóságról, komolyságról, a professzionalltásról is szól. A jövőben ez utóbbi imidzset kívánjuk előtérbe helyezni, amellyel pozíciónkat erősítenénk az üzleti szektorban.” - nyilatkozta a Marketing & Menedzsmentnek Graeme Millar a Vodafone marketing-igazgatója.