HIV a politika - Vírusmarketing a választások két fordulója között - Papp-Váry, Árpád (Marketing & Menedzsment, 2019)
Melyik a legolcsóbb, leggyorsabb és egyben leghitelesebb marketing eszköz? Igen, a pletyka! Hívják még szóbeszédnek vagy éppen szájpropagandának Is. Az internet és a mobiltelefonok világában pedig csak úgy nevezik: vírusmarketing. A vírus 2002-ben a politikai marketingben is terjedt, és a választások két fordulója között szinte mindnyájunkat megfertőzött.